HOME


OMARM JE KUNDALINI


KUNDALINI HANGERS & SYSTEMEN


MIJN VISIE & MISSIE


WORKSHOP KUNDALINI FIRE
1 & 2


SATSANG


AGENDA


CONTACT


 


ERA OF ENLIGHTENMENT GEENERGETIZEERDE KUNDALINI HANGERS EN SYSTEMEN

Kundalini vogel pendant

EoE Kundalini vogelkristal 24 facetten natuurlijk quarts: rond 7 cm lengte
EoE Kundalini vogelkristal 24 facetten natuurlijk amethyst: rond 6 cm lengte

Reikwijdte: De EoE Kundalini hangers stralen ruim 1 meter breed= 2m horizontaal en ruim 5m hoog= 10m verticaal /radius omdat ze rond zijn.

Deze prachtige hangers zijn levende natuurproducten en handgeslepen, kunnen dus varieren in milimeters en kleur. Dat hangt iedere keer van de uitgegraven edelstenen af die bewerkt worden.

Zoals eerder uitgelegd wordt door het dragen van de geenergetizeerde hangers de kundalini goed wakker gemaakt, meestal brengt dat een licht fijn gevoel teweeg in de hartchackra, eenzelfde reactie die wij vaak terugkrijgen van mensen is dat ze de hanger zien als "mijn vriendje" of "als ik hem vergeet om te doen mis ik hem".

Soms ervaart men tijdelijk verschillende emoties en/of lichte pijnen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Bv: nek/hoofdpijn, lichte druk in het lichaam, elektrische ontlading, oud verdriet wat naar boven komt...
'the Issues komen hier letterlijk out of the Tissues'..hoe wordt het nog beter dan dit..? We zijn zo gewend om alles een plekje te geven, op een gegeven moment zit het lichaam gewoon vol, een andere manier is loslaten met gemak..wat kies jij?

Mocht er opeens teveel loskomen, kan je vragen:
"Hoe kan ik met gemak door dit proces heengaan? ..wat is hier voor nodig?
..alles waarom dit niet zou kunnen transmuteer ik nu"

Of je kan ervoor kiezen je hanger voor een paar dagen af te doen; als het goed voor je voelt wel 's nachts op je nachtkastje te leggen.

Voel je druk op bepaalde plekken in je lichaam, zou je hem ingewikkeld in een washandje bv op die plekken kunnen leggen.

Heb je last van je rug, dan kan je de volgende vraag stellen:

"wat verstop ik achter mijn rug..?" Voel de energie die opkomt en dan: "alles wat dat is transmuteer ik nu". Dit kan je een paar keer doen tot de pijn lichter wordt of verdwijnt

Bij pijn in je onderrug vraag je: "welke potentie verstop ik achter mijn rug..?"

"welke potentie of talent wil ik niet zien..?..alles wat dat is transmuteer ik nu"

 

DE BOEDHA TOUCH

De Boedha touch is een zeldzaam soort Apatiet (saamite in magnetiet) die bijna niet meer te vinden is. We zijn dan ook Superblij een aantal bolletjes van 'het hart' in handen te hebben.

Buiten dat de Kundalini wakker gemaakt wordt, ligt bij deze fantastische steen de nadruk op de zachte, liefdevolle aanraking van het hart. Oppeens voel je in je hartstreek een heleboel ruimte, die in een circel steeds meer naar buiten toe blijft uitdijeen en een soort van zachtheid, vrede creeert om het lichaam heen. Van mensen krijgen we terug dat hij wordt ervaren alsof het Universum je stress wegneemt of dat het voelt alsof ladingen verdwijnen in een zwart gat.

Bij de Boedha Touch geldt OP=OP

je kan hem via een mailtje bestellen

prijs: 225 EU

 

DE GEENERGETIZEERDER KUNDALINI SYSTEMEN: van boven naar beneden de AMETHIST= 800 EU / CITRIEN =700 EU / APATIET=700 EU VERKOCHT

Deze geenergetizeerde Kundalini Systemen, nemen binnen een klein uur de hele ruimte in. Nadat de Kundalini bij iedereen die zich in de kamer bevindt, langzaam maar zeker liefdevol aangewakkert wordt, zijn ze ook een Fantastische zachte Stress-releaser! Kijk is welke JOU het meeste aantrekt, stem is af en voel maar 's!