HOME


OMARM JE KUNDALINI


KUNDALINI HANGERS & SYSTEMEN


MIJN VISIE & MISSIE


WORKSHOP KUNDALINI FIRE
1 & 2


SATSANG


AGENDA


CONTACT


 


Ik ben IEMAND die jarenlang alleen maar bezig was met zoeken naar wat het leven nu eigenlijk is, die heel veel gedaan heeft met energieën en IEMAND die veel in ‘spiritueel lijden’ heeft gezeten en werkelijk niets van deze wereld snapte. En ook IEMAND die veel heeft geroller-coasterd in het leven…


Deze ego-lagen zijn nu door de Kudalini energie opgelost samen met VELE anderen van pijn, verdriet, wanhoop enz. en door dit oplossen is een TOTAAL nieuwe realiteit ontstaan: mijn leven is nu veel meer vanuit het hart en manifesteert zich meer en meer uit ESSENTIE en uit ZELFEXPRESSIE: Alles voelt vanuit deze hogere Hart-frequentie Lichter, Blijer en gaat met Groot Gemak. Ook de niet leuke dingen die natuurlijk ook nog steeds voorbij komen… In plaats van te zoeken, ben ik begonnen te vinden en LEEF ik nu VANUIT DE VRAAG. Ik vraag wat voor bijdrage het Universum nog meer kan zijn voor mij op alle gebieden in mijn leven en wat MIJN BIJDRAGE kan zijn om MOOIE & BLIJE veranderingen BIJ ANDEREN in gang te zetten.Ik kanloslaten hoe en wat het zou moeten zijn en ben heel nieuwsgierig om te zien wat zich dan ontvouwd.. Wat op mijn pad komt en welke mensen ik ga ontmoeten. Het ziet er meestal heel anders uit dan ik had kunnen bedenken! De kunst is open te staan hiervoor en de sprankelende energie van nieuwe mogelijkheden te herkennen..

 

We leven in een fantastische tijd van grote bewustzijnsveranderingen. Het is nu de tijd om grote hoeveelheden bagage los te laten, van de mind-machine uit te -pluggen, en ons ego helemaal te laten oplossen in het hart, in onze essentie te zakken en ons leven naar een hoger plan te tillen. In harmonie met moeder aarde en met elkaar te gaan leven. HIER SPEELT DE KUNDALINI EEN GROTE ROL IN, als deze namelijk ontwaakt, begint het Ego in het vuur van de kundalini op te lossen, en kan het hart weer gaan stralen!

 

Mijn missie...mensen bekend maken met de Kundalini en ze helpen deze te laten ontwaken op een VEILIGE manier met onze Kundalini hangers en systemen, omdat deze gewoon bewezen hebben een MEGA- bijdrage hierin te zijn. Ook door de Initiaties op workshops.


Duizenden jaren lang al, zijn er over de hele wereld vele mensen die hun leven hebben gewijd aan het ene doel: als MENSHEID IN ZIJN GEHEEL TE ONTWAKEN, het werkt als een sneeuwballen effect, bij hoe meer mensen het Kundalini-vuur ontwaakt en hoe groter dat vuur is, hoe makkelijker en bij NOG meer mensen je dit vuur ook kan aansteken.

Het grote voorwerk is al gedaan en vele duizenden jaren terug begonnen door o.a. de Meesters uit het verre oosten, Jezus, Mohammed, Boedha, vele latere Guru’s, Technologien en Organisaties zoals: Osho, moeder Amma, David Wagner, Braco, moeder Meera, Isha- foundation en Oneness University, Acces Consciousness van Gary Douglas..Domenus Cervix en vele meer die ik wel ken en niet ken.

Ook niet te onderschatten is wat wij zelf doen, de gewone mens, ieder op zijn eigen manier. Hoeveel mensen gaan wel niet door burn-outs heen de laatste jaren…hun bijdrage aan iedereen op de wereld, of ze het zelf weten of niet is dat ze erdoorheen gaan en dat vaak hun hele leven ten goede veranderd, door voor iets anders te kiezen dan voorheen.

Ook zijn er zoveel mensen die aan zelfontwikkeling of innerlijke groei doen en zo bijdragen, zelfs de mensen die Niets doen dragen bij, sommige stralen van nature, andere die zijn er om ons te triggeren zodat wij kunnen opruimen.

Door de jaren heen heb ik echt een groot verschil zelf ervaren en gezien bij de mensen om ons heen. Na onze Kundalini awakening, met mijn man Edwin samen ergens in 2003 of zo, was het heel heftig! Viel een paar keer bijna flauw, omdat ik met een kussen had geslapen, die een bepaalde kromming in mijn nek teweeg bracht met als gevolg dat het energetisch kanaal in mijn ruggengraat niet recht stond gedurende de nacht, en dus de grote stroom Kundalini-energie er niet helemaal vrij doorheen kon stromen. Tot 1 Jaar terug heb ik vanaf die tijd zonder kussen geslapen om mijn nek/ hoofd recht te kunnen houden tijdens mijn slaap, voor een vrije doorstroom.

Na deze initiatie kwam onder andere de Oneness University in India op ons pad, waarna we weer thuis in NL, meditatie/ deeksha-avonden en energie-powerdagen bij ons thuis organiseerden, waar we jarenlang 40-45 mensen verwelkomden, om 2x per maand na gezamenlijke meditatie deeksha’s uit te wisselen (universele/divine energieoverdracht via het hoofd) om het Kundalini vuur flink te laten branden. 2x per jaar op power-weekenden deden we ander energie werk. Edwin heeft 2-3 jaar een grote blauwe plek op zijn onderrug gehad en tijdens de energie-overdracht voelde ik de kundalini, als hete lava, langzaam kruipend door mijn rug naar boven gaan, en kromde mijn rug zich van de pijn. Andere mensen bewogen tijdens de kundalini-meditatie met hun hoofd of lichaam, ook kwamen er mensen in bliss en extase (ik niet)…een aantal jaren lang gebeurde er heel veel bij iedereen. Na 2012 hebben wij inderdaad een shift ervaren en gezien..langzaam maar zeker werd alles een heel stuk rustiger….en werd loslaten van oude bagage makkelijker

Fantastische nieuwe ontwikkelingen zijn er nog steeds, waarvan je de genergetizeerde Kundalini- hangers en systemen met recht 1 van de sterkste kan noemen!
We geven nog steeds 1x in de maand ongeveer een meditatie avond bij ons thuis in de directe nabijheid nu van de zeer krachtige en liefdevolle energie van de Kundalini generator van 2 bij 2 meter. De ene keer zijn we met 18 dan weer 25 man bij elkaar, ook zijn er nieuwe mensen bijgekomen.
Geen extreem wilde bewegingen meer of zwaar lijden....

Natuurlijk gaan we nog steeds door dingen heen, maar met meer gemak….hoe wordt het nog mooier dan dit.