HOME


OMARM JE KUNDALINI


KUNDALINI HANGERS & SYSTEMEN


MIJN VISIE & MISSIE


WORKSHOP KUNDALINI FIRE
1 & 2


SATSANG


AGENDA


CONTACT


 


Omarm je Kundalini- Energie

In ieder mens, ook in JOU ligt aan de basis van de ruggengraat de kundalini, opgerold als een slang, die onlosmakelijk verbonden is met ons energie-systeem. Deze grootse oerkracht van zelfhelend vermogen, creativiteit en totale zelfbewust-wording wordt de laatste jaren in snel tempo steeds bekender.

Deze oerkracht lees: ONZE GODDELIJKE POTENTIE en ONS GEBOORTERECHT ALS MENS op het kunnen creëren van een leven van VOLLEDIGE ZELFEXPRESSIE, GEZONDHEID, RIJKDOM & GELUK, is waar het in beginsel in alle religies om draaide, de mens in staat te stellen dit bovenstaande te bereiken.

Het wakker maken van de Kundalini
was voor lange tijd alleen weggelegd voor Boeddhisten en Yogi’s die na jarenlange toegewijde meditatie en oefening werden geïnitieerd door een Meester bij wie de kundalini al helemaal vrij stroomde.
Dit was niet zonder reden, wanneer de kundalini niet in 1 rechte lijn vrij via de ruggengraat door de kruin chakra heen kan, is de kans groot dat er zeer grote lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken ontstaan. In deze fantastische NIEUWE TIJD van loslaten en grote bewustzijn-veranderingen en is het gelukkig nu mogelijk om de Kundalini op een veilige manier helemaal wakker te maken zonder jarenlange voorbereiding.

Het is nauwelijks nog bekend dat de oorsprong van de aesculaap, ons medisch symbool, afgeleid is van het symbool voor kundalini energie, de caduceus= zelf helend mechanisme.

De twee slangen van de caduceus symboliseren het opnemen van prana of chi (levensenergie) uit de ingeademde lucht, die vervolgens onderin de staf bij de kundalini energie wordt gevoegd, die wakker wordt gemaakt en opstijgt. De vleugels bovenin de staf symboliseren het ontwaakte bewustzijn, ofwel de reikwijdte van de geest; wanneer de kundalini energie, bij de kruin de goddelijke energie (bewustzijn) ontmoet, welke via de kruin van boven door de chakra's heen naar beneden indaalt om in de basis de kundalini aan te wakkeren, waarop deze begint te ontwaken.

 

Ik kan je helpen om je kundalini veilig wakker te maken. Deze is werkzaam in iedereen, dus ook in jou en stroomt meestal in heel lichte mate (kundalini slaapt, blijft opgerold) door ons lichaam en onze chakra’s heen via de ruggengraat, om via de kruin ons lichaam te verlaten en gelijktijdig de opgeslagen “issue’s in de tissue’s” op te-schonen/ branden in alle aspecten van ons leven: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Alle stress, in ons dagelijks leven welke hier begint wordt opgeruimt.

De Era of Enlightenment Kundalini- Hangers en Systemen, zorgen voor een veilig Kundalini ontwaken doordat in die mate dat het vuurtje aangewakkerd wordt, in die mate ook het energetisch middenkanaal, in de ruggengraat, schoongemaakt wordt, dit doordat de geenergetizeerde mineraal producten een opwaartse en neerwaartse stroming creëren door het lichaam…het is net alsof je een meester uit het verre oosten altijd bij je hebt, die jouw proces begeleid.

De kundalini wordt geactiveerd als hij nog slaapt, of krijgt zo’n enorme boost dat je proces (weer) aangewakkerd wordt en versnelt:
het Hart wordt geopend, de Mind wordt stil en je gaat Aarden, je begint Stress los te laten, steeds meer en meer, een algemeen welbevinden neemt toe, het hart opent steeds verder, je ervaart meer en meer eenheid en vroeger of later een gevoel van gelukzaligheid zonder reden....Hoe wordt het nog mooier dan dit...?

De GROTE OPSCHONING in jouw is nu in gang gezet. Alle issue’s, stress en oude patronen die spelen in jou leven en die opgeslagen zitten in de chakra’s worden opgeschoond. Des te meer je het VUURTJE AANWAKKERT hoe GROTER en SNELLER de schoonmaak zal zijn, hoe leger jij wordt hoe meer ruimte je krijgt om nieuwe mogelijkheden te zien en nieuwe dingen te creëren, doordat je niet meer door de ogen van ‘oude patronen’ (lees: ego-lagen) kijkt.

Ik kan je helpen je Kundalini Vuur goed aan toe wakkeren met een Kundalini- hanger of Systeem wat bij jou past, dat meet ik gratis voor je uit en wanneer je nog sneller wilt, help ik je graag om jezelf te helpen, op 1 van de cursussen die wij geven. Hoe GROTER je KUNDALINI-VUUR hoe MEER je leeft vanuit je HART, dus vanuit je (goddelijke) ESSENTIE, hoe MINDER (gekwetste) ego-laagjes.

Wat wij vaak terugkrijgen van mensen over onze hangers is:

“Als ik hem niet om heb mis ik hem” of “Hij voelt als een vriendje”.

Om je proces met gemak te laten verlopen, kan je je hanger af doen voor een paar uur of een paar dagen als er even wat meer loskomt en het niet helemaal prettig meer voelt. Als je een v.d. curcussen hebt gevolgt kan je ook toepassen wat je hier geleerd hebt.

Kundalini alleen voor spirituelen…?…WAT IS ‘spiritueel zijn’ en WIE bepaald dat? Als je bezig bent bv met je carrière op te bouwen, of je leeft je leven van alle dag, heb je NOG STEEDS de Kundalini die op ontwaking wacht, DUS de potentie HET EGO op te lossen, te de-attachen van de mind en uit het hart te gaan leven…de Kundalini- Awakening is er dus VOOR IEDEREEN!

In mijn ogen is iedereen spiritueel, het LEVEN ook en GELD ook! Alles is energie, iedereen kiest (ook als is het voor niet-kiezen) en creëert daardoor…maar dus jammer genoeg, gaat kiezen niet altijd vanuit het HART, maar veelal vanuit de MIND- of het EGO (bv: slachtoffer, angst, macht/geld spelletjes)
HOE iedereen dus met spiritualiteit bezig is, dus zijn leven creëert bewust/ onbewust en de mate waarin kan sterk variëren…

Ik kan je helpen je Kundalini Vuur goed aan toe wakkeren met een Kundalini- hanger of Systeem die bij jou past. Ik meet deze gratis voor je uit en wanneer je nog sneller wilt, help ik je graag om jezelf te helpen, op 1 van de cursussen die wij geven om je kundalini vuur flink op te boosten, Hoe GROTER je KUNDALINI-VUUR hoe MEER je leeft vanuit je HART, dus vanuit je (goddelijke) ESSENTIE, hoe MINDER (gekwetste) ego-laagjes, dus trauma & drama in je leven, en hoe meer je leven zal bestaan uit geluk, lichtheid en gemak.